Vi danskere elsker en lille ferie. Det gælder både, hvis det er 14 dage i udlandet,  en weekend med hotel overnatning på Sjælland eller en sommerhustur i Jylland. Ligemeget hvor det er – så elsker vi en ferie, der tager os lidt væk fra vores vante rammer og pligter. Men der er mange muligheder og fordele ved at tage rundt i Danmark og opleve lidt af den natur, som vi sommetider glemmer at sætte pris på. 

Hotel overnatning på Sjælland 

Hvad end du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland – så kan en hotel overnatning på Sjælland altså noget. Der findes mange smukke steder, hvor du både er omringet af grøn natur fra de smukke skover, men hvor stranden og vandet er lige på den anden side. Det er altså det bedste af begge verdener, du kan få, ved at tage en tur på hotel overnatning nær Sjælland. En perfekt måde at komme helt ned i gear og få fornyet energi. Det er nemlig noget af det, som naturomgivelserne i Danmark kan. Udover det, er Danmark aldrig større, end at der er rig mulighed for at komme nær butikker og shopping til trods for, at det føles, at du er langt ude på landet. 

Tur til vandet i Jylland 

Jylland kan også noget helt specielt. Især vestkysten er et hit blandt mange danskere, når ferie månederne nærmer sig. Her kan du hele vejen op ad vestkysten finde både gamle og nye sommerhuse, som oser er det danske begreb – hygge. Er du heldig at ramme en solrig måned, så er et dyp i Vesterhavet optimalt, og skulle det danske vejr på ingen måde overraske, og det i stedet står ned i stænger? Jamen, så bliver man bare indendøre med en god bog, en god serie eller et par brætspil. Mulighederne er uendelig!

Ø hop i Danmark 

En anden ting, som man ikke må glemme – er øhop i Danmark. Selvom at en hotel overnatning på Sjælland er en dejlig nem løsning og afslappende for den sags skyld. Så kan en ferie med Ø hop rundt i Danmark altså noget. Enten kan du arrangere det med offentlig transport, køre selv eller hvis du har en båd – så er det bare afsted på den. Der er flere muligheder for at komme rundt, og oftest gemmer de små øer på en masse fantastiske steder, som endnu ikke er overfyldte af turister.