Er du interesseret i at prøve et kursus i parterapi? Så behøver du faktisk ikke at møde op nogle steder. Der findes nemlig enormt gode kurser på nettet, som endda er gratis og frit tilgængelige. Det er dermed en god løsning for par, som gerne selv vil lave nogle forbedringer i forholdet, og vi guider dig og din partner igennem processen her.

Sådan foregår et online kursus

Et kursus i online parterapi byder på lidt af hvert. De fleste gode kurser involverer både læsning og forståelse, tips og tricks, samt en del specifikke øvelser som du kan lave med din partner. Der er fokus på kommunikation, og det betyder at online parterapi er en forholdsvis alsidig løsning, som kan hjælpe alle typer af par.

Du kan komme i gang med et kursus ved først at finde det rette og derefter bør du og partneren sætte jer og gennemgå det. Nogle kurser er i tekstformat, hvor I altså skal læse om nogle teknikker. Andre kurser er i videoformat, hvor parterapeuten bag kurset altså vil fortælle om, hvad I kan gøre for at styrke forholdet.

Når I modtager informationerne fra jeres online parterapi kursus, er det selvfølgelig vigtigt at implementere det. Mange par gennemgår kurset, bruger teknikkerne i et par dage, og glemmer alt om det. Det vigtige er, at I konsekvent inddrager rådene fra parterapeuten. Kun på den måde kan det nemlig virke.

Find et kursus der virker

Der er forskel på kurser, så det handler om at finde et, der virker.

Holger tilbyder parterapi online og det er blandt andet i form af et gratis online kursus, hvor du bare skal skrive dig op med email. Hvis du og din partner ønsker yderligere assistance, for eksempel i form af reel samtaleterapi med Holger, så er det også en mulighed. Online sessioner kan nemlig bookes ved siden af.

Ovenstående er en glimrende idé for alle par som søger gode råd. Især jer der søger gratis råd. Men det er med garanti også muligt at finde andre kurser ved selv at søge. Om ikke andet er der dygtige parterapeuter, som har egne blogs liggende, hvor de gradvist deler guldkorn ud – og det kan selvfølgelig også bruges. Et helt kursus er dog at foretrække, og i øjeblikket må det bedste siges at være kurset Verdens bedste parforhold, som netop er en vej til gratis online parterapi.

En god gratis løsning

Næsten alle par oplever, at parterapi hjælper i en eller anden grad, men almindelig parterapi er desværre ikke en løsning for mange danske par.

Det kan blandt andet skyldes tidsmangel, at det er svært at planlægge terapien sammen i løbet af almindelige arbejdstider, eller at man ganske enkelt ikke har lyst til at betale store beløb for at tale med en terapeut. Her er et gratis online kursus i parterapi et rigtigt godt alternativ, så det kan varmt anbefales, hvis du og din partner ønsker en fleksibel løsning.