Kom godt fra start med dine nye bil

  644

  At få sin første bil, ja så sågar bare en ny bil, er altid en stor ting og en glædesdag. Følelsen af noget nyt, der opfylder dine krav er fornem følelse. Men at eje en bil betyder også udgifter, spørgsmål når tingene driller og forsikringer, der skal være styr på. Så selvom at det er fantastisk med en ny bil, så er der ting, der skal tages stilling til og haves styr på, før du får den fulde og bedste oplevelse med din bil. Vi har fundet nogle ting, som vi synes, du bør overveje ifm. et bilkøb. 

  Vælg det rette dækcenter 

  At vælge det rette dækcenter lyder måske ikke som det allervigtigste, men det er et af de steder, hvor du kan gøre din egen oplevelse med en bil mere behagelig. Et dækcenter man kan stole på og blive vejledt af, skaber mere tryghed. Det rette dækcenter er også til rådighed, når du har spørgsmål ift. din bil og dæk. Det er specielt en fordel på dig, der bruger mange timer på vejen.  

  Har den det ekstraudstyr, du ønsker

  Inden du køber din bil, så sørg for, at den har alt det, du ønsker. Skal der være bluetooth, Apple Car play, varme i sæderne eller noget 4., så sørg for, at det er der. Der er intet mere ærgerligt, end at fortryde du ikke fik bestemte ting, inden du fik din bil. Så undersøg mulighederne, hvad der kan tilvælges og vælg det, du har brug for og ønsker det. Så bliver timerne på vejene sjovere og mere behagelig for dig. En bil er trods alt noget, du gerne skulle have i flere år. 

  Forsikringer 

  Det her er et must og faktisk også en lov at have en ansvarsforsikring. Den sørger for at dække, hvis du er skader andre personer, biler eller ting, imens du er kørende. Udover det, kan du tilkøbe andre forsikringer, så du er sikret mod f.eks. indbrud i bilen, parkeringsbuler i Bilka og lignende. Vi anbefaler, at du tegner dig en forsikring, der dækker de ting, som giver mening for dig. Bor du nede i ensrettet, smal gade i midtbyen, så giver det måske god mening med en forsikring, der dækker et manglende sidespejl. Arbejder du et sted, hvor parkering er blandt mange, så giver det mening med en forsikring, der dækker de klassiske parkeringsbuler og lignende.