Kæledyrenes sundhed - Dyrenes verden
På siden kan du læse mere om kæledyrenes sundhed. Vi har samlet nogle gode råd du kan gøre brug af, så du i fremtiden sikre at dit kæledyr forbliver sund.
15438
page-template-default,page,page-id-15438,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sundhed

Der er mange som gerne vil give deres dyr det bedste liv, derfor er det vigtigt, at man holde dem sunde og raske. Det kan man gøre på mange måder, og det er noget, som du her på siden vil kunne følge med i. Men hvis man skal sørge for at have et kæledyr som er sundt og rask, så skal man jo selvfølgelig fodre sit dyr med god og nærende kost. Men du skal også huske og tage til dyrlægen, hvis det ligner dit dyr har brug for det, for dit kæledyr har jo også følelser og kan mærke smerte. Og når du for dem er deres nummer 1, så skal du også være der for dem, for der er ingen andre som gør det. Men dyr skal også hjælpes på andre måder, og det kan være at man sørger for at den har en sund pels, og det kan gøres med forskellige produkter, men også at kæmme dit kæledyr. Og der er faktisk stor sandsynlighed for, at dit kæledyr vil elske det. Selvom du tænker dit dyr kan klare det hele med pelsen selv, så skal du ikke glemme, at der kan sætte sig ting fast i pelsen, som dit kæledyr kan have svært ved at rense selv i visse områder. Og så er der et sted de bruger ret meget tid og det er i deres kurv, kattebakke, bur osv. Det er nemlig noget som skal renses ofte, for det bliver meget hurtigt ulækkert og beskidt sådan et sted. Og du vil nok ikke selv sove i skidt, så holde det rent for dit kæledyr, den vil elske dig for det.

 

Pasning af kæledyr – 4h.dk er en organisation for unge mennesker hvor du lærer at passe dyr. Lær om dyrenes sundhed og bliv klar til kæledyr med et kæledyrs kørekort.

Hesteterapi – Har din hest været urolig eller nervøst anlagt det sidste stykke tid, så kan det meget vel være dens fysiske eller psykiske helbred det drejer sig om. Kranio sakral terapi har vist sig at være en yderst effektiv behandling til heste, og hos Healinghands garanteres du en professionel behandling.