Kæledyrenes kost - Dyrenes verden
Her på siden kan du læse meget mere om vigtigheden af valg af den rigtige kost til dit kæledyr. Vi har desuden samlet nogle gode tips og tricks. Se mere her!
15440
page-template-default,page,page-id-15440,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kost

Der er mange som elsker deres dyr, og derfor giver de den også en gang i mellem lidt for meget at spise, hvilket dyrlægen og alle andre hurtigt ser. For dyr er lidt ligesom os, selvom man ikke lige vil stå ved det, for det sætter sig også på sidebenene, og det skal motioneres væk. Og den person som skal hjælpe deres dyr med at motioner, det er højst sandsynligt dig som er ejeren af det, så det kan godt betale sig at fodre din hund, kat osv. på en god måde. Hverken for meget eller for lidt, og så giv den i potioner, for det er ikke alle dyr som kan styre det, og så kan du jo holde øje med hvor meget den spiser, frem for at den altid har mad, for så kan det gå galt for nogle dyr. Og når man vælger at servere i potioner, så kan man da også give den en godbid en gang i mellem, hvis man ønsker at forkæle den lidt, fordi den har været dygtigt eller du lige føler for det. Og hvis du har børn, så lad dem give dem godbidder, for så får de også en god oplevelse med jeres kæledyr. Men det gælder ikke kun om, at den får den rette mængde mad, den skal også have noget godt mad. Det skal helst være sundt og nærende, så derfor kommer vi løbende med tips og tricks til, hvor man skal købe og hvad, for det kan i sidste ende ses på dit dyr, og dit dyr skal helst have det godt.

horse-animal

Heste er det perfekte kæledyr for de fleste små piger, hvad enten man kommer fra landet eller byen. For at kunne holde sin hest sund, kræver det at man bruger det rette hestefoder, og derfor får i lige et gratis tip til at vælge det rigtige her. Vi er som nævnt kæledyrs entusiaster, og lige præcis heste ved vi en masse om. Og der siger vores erfaringer at Höveler hestefoder er den klare vinder, af de produkter der findes derude. De producerer nemlig også müsli, som har været et stort hit i vores tilfælde.