Koreansk hudpleje er kommet for at blive. Det er en beauty rutine, der de sidste par år, har taget fart og er blevet en del af mange danskeres faste morgen og aften rutinerne. Den kan nemlig noget andet, som man endnu ikke har set. Der er fokus på nogle andre ting, end vi er vant til og indholdet er altså derfor også anderledes end vi er vant til. Og det bedste er – det ser ud til at virke. 

Derfor adskiller koreansk hudpleje sig fra normen 

I Danmark bruger vi oftest 2-3 produkter i forbindelse med vores hudplejerutiner. Vi renser lidt, smøre creme og så har vi måske et ekstra produkt, som bidrager med noget ekstra. Koreansk hudpleje er helt anderledes! Her bliver der ikke gået ned på produkter. Vil man gå all in på koreanske hudplejeprodukter, så er der 10 trin, som du skal igennem. Det er en langsommelige process, som hjælper til, at din hud får alt det, som den har brug for.  Her vil du oftest bruge de første par trin på at rengøre din hud – først overfladisk og så mere dybdegående. Så skal døde hudceller og overskydende affaldsstoffer fjernes. Efterfølgende er din hud klar til at blive tilført alt, hvad den har behov for. Der skal skabes balance og tilføres næring, så nye hudceller kan skabes. 

Nu er vi omkring halvvejs i processen – så der er ikke for sjov, når man siger, at koreansk hudpleje skal gøres med kærlighed og tålmodighed. 

Efterfølgende bør du tilføje en serum, så er dedikeret til din type hud og de problemer, som du måtte døje med. Så skal der en ansigtsmaske til. Den bidrager til et højt niveau af aktive ingredienser, som booster din hud og gør den lækker. Nu kommer vi til den afsluttende fase, hvor der er fokus på sarte områder og at få det sidste energiboost med. 

Koreansk hudpleje historie   

K-beauty startede geografisk i Seoul og selvom det er ny ting herhjemme, så var det faktisk helt tilbage i 1940erne, at folk i Kora begyndte at kigge på, hvordan de kunne inkorporere naturlige ingredienser for at skabe en formular, der kunne bidrage til en smuk hud, der får al den næring, som den behøver for at holde sig sund. Det er den formular, du i dag finder i koreanske hudpleje produkter. Koreansk hudpleje har sat helt nye standarder for en skøn hud.