Et læ sejl kan have mange funktioner i de danske hjem. En af grundene til at mange netop benytter sig af læ sejl er i håb om at skabe lidt mere privatliv derhjemme. Bor du et sted, hvor der er direkte udsyn på til din altan, have eller noget, så kan det være en ide med et læ sejl. Det giver dig både mulighed for at få mer privatliv – samtidig med at det rent faktisk ser pænt ud. Men er det selvfølgelig ikke den eneste funktion, der er at finde ved hjælp af et læ sejl. Som navnet selv siger, så er det et sejl mod læ, der bliver sat op. Den afskærmer altså for vinden, og kan hjælpe med at sikre, at vinden ikke suser lige ind på jer. 

Læ sejl – en perfekt løsning i Danmark 

Specielt i et land som Danmark, hvor vejret kan skifte så meget fra den ene time til den anden, kan et læ sejl være perfekt. Til trods for en lovende vejrudsigt, der lover solskin, så kan det vende på meget kort tid – og inden vi ser os om, blæser det op. Det kan også være, at du bor et sted, hvor der er meget åbent. Og når det så blæser – ja, så blæser det virkelig. Her er et læ sejl ideelt! Det da kan hjælpe til, at I rent faktisk kan sidde udenfor og være forholdsvist ugeneret af blæsen. 

Vælg læ sejl efter din smag

Mange forbinder læ sejl med et stort stykke hvidt sejl, som bliver sat op det ønskede sted. Men det er meget mere end det! Der findes et hav af muligheder, som giver dig mulighed for at designe det, så det passer ind i lige netop dit hjem og din egen stil. Derfor er det også vigtigt, at du vælger et professionelt team. På den måde sikrer du dig selv, at du får lige netop det, som du ønsker. De fleste læ sejl er lavet af enten 360 gr markisedug eller sejldug. Det er et materiale, som kan holde til lidt af hvert og samtidig holde i flere år. Den type materiale er desuden også smudsafvisende, og holder samtidig sin farve i mange år. Så overvejer du et læ sejl, så er det bare at tage kontakt og få det sat op lige der, hvor du ønsker det.