Der er blevet friet og næste skridt er at gøre klar til den helt store dage – nemlig brylluppet. Der er mange ting, der skal være styr på, men inden du kan komme helt i gang med den store planlægning, skal der sendes de fineste bryllupsinvitationer ud, så dine gæster ved, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen. 

En glædens dag 

Dit bryllup er en mindeværdig dag, som vil blive husket resten af dit liv. Men det er ikke kun på dagen, hvor dit bryllup finder sted, som bør være værd at huske på. Alle forberedelserne inden og ting, der er blevet gjort klar, vil også stå tydeligt i din hukommelse, som årene går. Et sted, hvor du kan efterlade et indtryk både før og efter, er dine invitationer. Det kan både skabe glæde hos dine gæster, som har et fantastisk fest at se frem til og en minde for dig, der kan gemmes i skuffen og tages frem som årene går. 

Sådan vælger du de perfekte bryllupsinvitationer 

At vælge de helt perfekte bryllupsinvitationer til din store dage kan være svært. Det skal være perfekt og der er mange ting at tage stilling til, inden de sendes ud. Vi giver dig lidt tips med til 3 ting, du kan tænke over, når du skal vælge de perfekte invitationer. 

Farve

Et sted at starte er med farven. Hvilken farve skal invitationen have? Skal den bare være hvid? Eller vil det passe til brylluppets tema med en invitation af en skøn pastelfarver, der passer til blomster og andet dekoration. Farven behøver heller ikke bare at være ensfarvet. Der kan sagtens tilføjes et andet form for design – og det kommer vi til nu.

Design

Der findes et hav af smukke designs, når du skal vælge din bryllupsinvitation. Igen kan meningerne og tankerne bag være forskellige og afhænge af flere ting. Mange har et design med blomster og her matcher det tit brudens favorit blomster eller farve. Der er oftest også en rød tråd mellem valg af design på invitation og festens tema. En anden mulighed, som også er brugt ofte, er en invitation med foto. Det kan være et smukt billede af brudeparret. 

Tekst

Der skal selvfølgelig også tekst på din invitation! Her skal du både tænke over, hvad der skal stå og hvilken skrift, der skal bruges til det. Et godt sted at finde inspiration er online – her kan du både få hjælpe til teksten og hvilken skrifttype.